Etsi

Avaimet

Nykytekniikalla

Käytössämme on tietokoneohjattu jyrsinkone autonavaimille. Avainpalvelustamme löydät autonavaimet, ajonestoavaimet, kotiavaimet, pyöränavaimet... Valmistamme ne mallin mukaan, tai avaimen numeron perusteella, tehdasmittoihin jyrsittynä. Avaimet valmistamme asiakkaan odottaessa. Kun avaimesi temppuilee tai tarvitset lisäavaimia, soita tai tule käymään ja totea palvelumme monipuolisuus, nopeus ja laatu.


Avainvalikoimastamme

löytyy monipuolisesti avaimia. Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Isuzu, Iveco,Jaguar, Jeep Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz (Vito ja Sprinter) Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo. Kun autonavaimesi mekaaninen toimivuus on huono, tai avain on silminnähden viallinen, on se syytä huollattaa tai teettää kokonaan uusi avain.

Korjausosat

Tässä muutama esimerkki autonavainten korjausosista (vaihtokuorista, vaihtokärjistä ja kauko-ohjainten korjausosista). Meiltä myös kauko-ohjainten mikrokytkimien vaihdot. Korjausosilla saamme avaimestasi uutta vastaavan edullisemmin, kuin kokonaan uuden avaimen teettämällä.

VATS-avaimet

Teemme vastusavaimet myös amerikkalaisiin autoihin, joissa on VATS-käynnistyksenesto.